A Debreceni Regionális Független Vizsgaközpont az alábbi tömegközlekedési eszközökkel közelíthető meg:

15, 15y, 30, 30A jelzésű autóbuszok: Zsibogó vagy Rigó utca elnevezésű megállóhely

A Zsibogó megállóhely választása esetén, az autóbuszról leszállva a Galamb utca irányába haladva, a benzinkutat elhagyva, balra a második utcára kanyarodva találjuk a Fokos utcát. Itt található a Debreceni Szakképzési Centrum épülete, melynek emeletén helyezkedik el vizsgaközpontunk.

A Rigó utca megállóhely választása esetén, a Rigó utcán haladva, szintén a második, jobb oldali irányban nyíló utcában (Fokos utca) található a Debreceni Szakképzési Centrum épülete.

48 jelzésű autóbusz: Vécsey utca elnevezésű megállóhely

A 48-as jelzésű autóbusszal a Vécsey utca elnevezésű megállóhelyre érkezve, a Galamb utca irányába tovább haladva, a postát elhagyva, jobbkéz felől a második utca a Fokos utca.

Az aktuális menetrendről a www.dkv.hu oldalon tájékozódhat, ahol útvonaltervező is rendelkezésre áll a könnyebb tájékozódás érdekében.

A Debreceni Regionális Független Vizsgaközpont megközelíthetősége autóval:

A Vizsgaközpontba autóval érkezők a Debreceni Szakképzési Centrum saját, a Fokos utca irányából megközelíthető parkolóját (korlátozott számban) díjmentesen tudják igénybe venni. Amennyiben nincs szabad parkolóhely, a környező kisutcákban (Fokos, Csákány, Karabély utca) is ingyenesen és biztonságosan lehet parkolni, így 1-2 perc sétával juthatnak el hozzánk vendégeink.

Ajánlott honlapok

Elérhetőségeink

Cím

4030 Debrecen, Fokos utca 12.

Telefon

+36 52 437-311 (26 mellék)

Email

info@devizsga.hu

Ügyfélfogadási idő

H-CS: 7:30 – 15:30
P: 7:30 – 12:00

Megközelíthetőség

Autóbusszal

15, 15y, 30, 30A

Zsibogó vagy Rigó utca elnevezésű megállóhely

48

Vécsey utca elnevezésű megállóhely

Autóval

Parkoló a Fokos utca irányából

Korlátozott számban, díjmentesen

Üzenjen nekünk!