Tisztelt Érdeklődő!

Tisztelettel köszöntöm Önt a Debreceni Regionális Független Vizsgaközpont honlapján.

Vizsgaközpontunk 2020. július 1-jén jött létre az új szakképzési rendszer részeként.

Célunk, hogy mind az oktatás, mind a gazdasági szereplők részéről felmerülő igényekre az Ipar 4.0 által támasztott kihívásoknak megfelelően, gyorsan és rugalmasan reagálva, szakszerű vizsgaszervezéssel és lebonyolítással járuljunk hozzá, és minél több jelentkező számára tegyük lehetővé a szakmai végzettség megszerzését.

A Nemzeti Akkreditáló Hatóság 2021. október 14-én feltételesen akkreditált státuszt adott intézményünknek 23 KEOR területen. Minden kérelmezett képzési területen egy próbavizsga szervezését és lebonyolítását fogjuk megvalósítani a közeljövőben. Ezt követően a Debreceni Szakképzési Centrum és számos egyéb vizsgapartner szervezet által biztosított vizsgahelyszínen szervezünk szakmai- és képesítő vizsgákat.

Magasan képzett és motivált szakemberekkel, valamint jól felszerelt vizsgahelyszínek bevonásával arra törekszünk, hogy a nálunk vizsgázók szakmai oktatásukat követően minél rövidebb idő alatt bizonyítványt szerezhessenek.

Bízunk abban, hogy a vizsgarendszer megújulásával, a gyakorlatközpontú vizsgafeladatokkal és az új értékelési szemlélettel hozzájárulunk a szakmai oktatás innovációjához, a képzések minőségének javításához és a vizsgázók eredményességéhez.

Várjuk megkeresését a lap alján található elérhetőségeinken!

Reméljük, hogy következő vizsgáink egyikén Önnel is találkozhatunk!

Kovács István
vizsgaközpont vezető

Ajánlott honlapok

Elérhetőségeink

Cím

4030 Debrecen, Fokos utca 12.

Telefon

+36 52 437-311 (26 mellék)

Email

info@devizsga.hu

Ügyfélfogadási idő

H-CS: 7:30 – 15:30
P: 7:30 – 12:00

Megközelíthetőség

Autóbusszal

15, 15y, 30, 30A

Zsibogó vagy Rigó utca elnevezésű megállóhely

48

Vécsey utca elnevezésű megállóhely

Autóval

Parkoló a Fokos utca irányából

Korlátozott számban, díjmentesen

Üzenjen nekünk!